header_page

Contact

                                                            

De praktijk is gesloten van 3 tot en met 21 augustus. Als u een afspraak wilt maken kunt u vanaf 24 augustus weer terecht. Voor het verzetten van afspraken kunt u mij ook een mailtje sturen. Ik zal deze na 24 augustus dan beantwoorden.  Indien u dringend een diëtist nodig heeft, kunt u contact opnemen met Petra van der Eerden, 0634829818. De berichten via het contactformulier worden na 24 augustus beantwoord. 

Voor het maken van een intakegesprek wil ik eerst even persoonlijk telefonisch contact hebben. Je kunt mij  bereiken op telefoon nummer 0165-515866 tussen 8.30 en 17.00 uur. Tijdens de consulten ben ik niet in de gelegenheid  om de telefoon op te nemen. Graag jouw naam en telefoonnummer  inspreken, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen, zodat ik je terug kan bellen. 

Door het invullen van jouw gegevens in het onderstaand contactformulier ga je accoord met de privacyverklaring van Mieke Vreman Voedingsadvies. De gegevens die je invoert zullen alleen gebruikt worden voor het reageren op het contactverzoek. 

Op woensdag is de praktijk gesloten.