Warning: Declaration of db_mySQL::query($sql) should be compatible with mysqli::query($query, $resultmode = NULL) in /home/miekevrenl/domains/miekevreman.nl/public_html/php/class_db_mysqli.php on line 503

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/miekevrenl/domains/miekevreman.nl/public_html/php/class_db_mysqli.php on line 355
Mieke Vreman Voedingsadvies | Contact
header_page

Contact

                                                            

Voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek of wil ik eerst even persoonlijk telefonisch contact hebben. Je kunt mij  bereiken op telefoon nummer 0165-515866 tussen 8.30 en 17.00 uur. Tijdens de consulten ben ik niet in de gelegenheid  om de telefoon op te nemen. Graag jouw naam en telefoonnummer  inspreken, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen, zodat ik je terug kan bellen. 

Door het invullen van jouw gegevens in het onderstaand contactformulier ga je accoord met de privacyverklaring van Mieke Vreman Voedingsadvies. De gegevens die je invoert zullen alleen gebruikt worden voor het reageren op het contactverzoek. 

Op woensdag is de praktijk gesloten.

Het e-mailadres info@miekevreman.nl is alleen bedoeld voor vragen die niet medisch zijn. U kunt hier terecht voor vragen over bijvoorbeeld openingstijden. In andere gevallen kunt u het contactformulier invullen.